E-slikovnica Iglek u školi

Iglek e slikovnica

E-slikovnica Iglek u školi

e slikovnica Iglek u školi

E slikovnica Iglek u školi druga je priča u kojoj pratimo Igleka i njegove prijatelje, koji se opet mogu igrati zajedno. Nema više straha od boli i povreda, jer je Iglek pomoču njegove kume Kornjače riješio problem. Kad su se najljepše igrali, došao je poziv, da se okupe i počnu polazit u zmajsku školi. Šte se uopšte zmajevi uče u školi? da li im je tamo ljepo? Što najviše vole učiti i kakav je zmajski učitelj?

E slikovnice Iglek imaju slobodan pristup i licencirane su CC licencom. Dostupne su i na slovenskom i engleskom jeziku. Dostupne su i na digitalni zbirki NSK.

E slikovnica Iglek u školi druga je priča u zbirki slikovnica Iglek. 15 slikovnica predstavit če vam predivnu priču o empatiji, sazrijevanju, ljubavi, mržnji, prijateljstvu, strpljivosti, ekologiji i još puno važnih tema, koje su djeci približene na subtilan i humoran način. Priče su prilagođene maloj djeci i ujednom bogate i duboke. U njima čemo pratiti Igleka od najranijeg djetinstva, mladosti do odrasle dobi, kad če snositi velike odgovornosti i postati važan član zmajskog roda a i šire. Pročitajte i procijenite i sami. Ponudite djeci mogučnost da sudjeluju ako hoće i strpljivo počekajte njihove odgovore. A s time dođe nagrada i za vas roditelje. Iznenadit če vas, nasmijat, začudit i još i još. Želim vam da vam slikovnice donesu bar toliko radosti i smjeha, kao što su je u našoj obitelji.

E slikovnica Iglek; Lucija Matič
E slikovnice Iglek; slikovnice na hrv, slv in eng

E slikovnice Iglek:

  1. glek-kako je sve počelo
  2. Iglek u školi
  3. Iglek raste
  4. Iglek upoznaje krokodila
  5. Iglek i Brin grade skrovište
  6. Iglek će dobiti sestricu