E-slikovnica Iglek i Brin grade skrovište

e slikovnica

E-slikovnica Iglek i Brin grade skrovište

e slikovnica Iglek i Brin grade skrovište
E-slikovnica Iglek i Brin grade skrovište

E-slikovnica Iglek i Brin grade skrovište priča je o Igleku i njegovim novom prijatelju Brinu. Dvoje mladih odlučilo je riskirati i upoznati se sa svojim dotadašnjim največim neprijateljem. Kako je prošlo njihovo upoznavanje, koje su razlike između njih, da li su si slični po čemu. Djeca imaju mogučnosti sudjelovati u priči sa svojim idejama i radovima. Ako želite, možete njihove radove i objaviti na FB/IG Iglek-Thor ili na Padlet zidu, koji vam je dostupan na kliku dinosaura.

E-slikovnice Iglek imaju slobodan pristup i licencirane su CC licencom. Dostupne su i na slovenskom i engleskom jeziku. Dostupne su i na digitalni zbirki NSK.

Pred vama je peta priča u zbirki. Iglek. 15 slikovnica predstavit če vam predivnu priču o empatiji, sazrijevanju, ljubavi, mržnji, prijateljstvu, strpljivosti, ekologiji i još puno važnih tema, koje su djeci približene na subtilan i humoran način. Priče su prilagođene maloj djeci i ujednom bogate i duboke. U njima čemo pratiti Igleka od najranijeg djetinstva, mladosti do odrasle dobi, kad če snositi velike odgovornosti i postati važan član zmajskog roda a i šire. Pročitajte i procijenite i sami. Ponudite djeci mogučnost da sudjeluju ako hoće i strpljivo počekajte njihove odgovore. A s time dođe nagrada i za vas roditelje. Iznenadit če vas, nasmijat, začudit i još i još. Želim vam da vam slikovnice donesu bar toliko radosti i smjeha, kao što su je u našoj obitelji.

E slikovnice Iglek:

  1. Iglek-kako je sve počelo
  2. Iglek u školi
  3. Iglek raste
  4. Iglek upoznaje krokodila
  5. Iglek i Brin grade skrovište
  6. Iglek će dobiti sestricu