E-slikovnica Iglek će dobiti sestricu

e slikovnica

E-slikovnica Iglek će dobiti sestricu

E-slikovnica Iglek će dobiti sestricu

E-slikovnica Iglek će dobiti sestricu predstavlja Igleka kako nestrpljiv jako težko ćeka kad će se njegova sestrica izleći. Kada se napokon izlegne to je najbolji osječaj kojeg je ikad doživio. Njegova sestrica je stvarno prekrasna. Sve dok odjednom nije. Naime njegova mala sestrica može biti i jako neugodna. Proćitajte i saznajte kako su rješili ovu novu situaciju i Iglekovom domu.

Djeca imaju mogučnosti sudjelovati u priči sa svojim idejama i radovima. Ako želite, možete njihove radove i objaviti na FB/IG Iglek-Thor ili na Padlet zidu, koji vam je dostupan na kliku dinosaura.

E-slikovnice Iglek imaju slobodan pristup i licencirane su CC licencom. Dostupne su i na slovenskom i engleskom jeziku. Dostupne su i na digitalni zbirki NSK.

Pred vama je šesta priča u zbirki. Iglek. 15 slikovnica predstavit če vam predivnu priču o empatiji, sazrijevanju, ljubavi, mržnji, prijateljstvu, strpljivosti, ekologiji i još puno važnih tema, koje su djeci približene na subtilan i humoran način. Priče su prilagođene maloj djeci i ujednom bogate i duboke. U njima čemo pratiti Igleka od najranijeg djetinstva, mladosti do odrasle dobi, kad če snositi velike odgovornosti i postati važan član zmajskog roda a i šire. Pročitajte i procijenite i sami. Ponudite djeci mogučnost da sudjeluju ako hoće i strpljivo počekajte njihove odgovore. A s time dođe nagrada i za vas roditelje. Iznenadit če vas, nasmijat, začudit i još i još. Želim vam da vam slikovnice donesu bar toliko radosti i smjeha, kao što su je u našoj obitelji.

E slikovnice Iglek:

  1. Iglek-kako je sve počelo
  2. Iglek u školi
  3. Iglek raste
  4. Iglek upoznaje krokodila
  5. Iglek i Brin grade skrovište
  6. Iglek će dobiti sestricu