E-slikanica Iglek v šoli

E-slikanice Iglek

E-slikanica Iglek v šoli

E-slikanica Iglek v šoli je druga od petnajstih slikanic v zbirki Iglek.

E-slikanica Iglek v šoli
Interaktivna e-slikanica Iglek v šoli; avtorica Lucija Matič

Iglek ima zdaj na repu ščit za ostro iglico in se ponovno lahko brezskrbno igra s prijatelji. Pri igri zmajčke preseneti povabilo k pričetku zmajske šole. Kaj se zmaji učijo v šoli? Kakšen je zmajski učitelj? Ali je šola zmajčkom zabavna? Jih je morda kaj strah? Je kaj podobnosti in razlik med zmajsko in človeško šolo? Preberite, raziščite in odkrijte odgovore na ta vprašanja. Vsebine lahko dopolnjujete s svojimi izdelki in mislimi. Pred vami je inovativen pristop v branju otroških knjig. Svoje misli lahko tudi objavite.

E-slikanica je dostopna v pdf obliki (ki se vam ob kliku naloži na napravo) ali flipbook obliki (ogled slikanice “v oblaku” brez elementov interaktivnosti). Pripravljena je tudi e slikanica z animacijami. Primerna je za otroke od 4-10 leta starosti.

Vabljeni k branju!

Infinite, Emoji, Emoticons, Smileys, Emotions, Feelings

Vse oblike e-slikanic Iglek so prosto dostopne. V kolikor ste z videnim zadovoljni in si lahko privoščite simbolično ali bogato 🙂 donacijo, bo to zelo dobrodošlo za kritje stroškov tiskanih slikanic Iglek. Podatki za donacijo so dostopni preko gumba v nogi spletne strani. Hvala za vašo podporo!

Zbirka Iglek:

  1. Iglek-Kako se je vse sploh začelo
  2. Iglek v šoli
  3. Iglek raste
  4. Iglek- Srečanje s krokodilom
  5. Iglek- Grajenje zavetja
  6. Iglek dobi sestrico
  7. Iglek se uči leteti
  8. Iglek se zaljubi
  9. Iglek – Varuhi in prijatelji