Interaktivna e slikanica Iglek-1.del

E-slikanice Iglek

Interaktivna e slikanica Iglek-1.del

E slikanica Iglek Iglek-Kako se je vse sploh začelo, Lucija Matič
E slikanica Iglek-Kako se je vse sploh začelo; avtorica Lucija Matič

Interaktivna e slikanica Iglek-1.del nosi naslov Iglek-Kako se je vse sploh začelo in je prva od petnajstih slikanic v zbirki Iglek.

Iglek ima majhno iglico na repu, ki je ostali zmajčki nimajo. Ko raste, z njim raste tudi iglica, ki postaja tudi vse ostrejša in med igro povzroča poškodbe Iglekovih prijateljev. Kaj naj Iglek stori s to težavo? Otroci, ali imate kakšno idejo? Preberite zgodbo in presodite ali se je Iglek dobro znašel in rešil svojo težavo.

Dostopna je v pdf obliki (ki se vam ob kliku naloži na napravo) ali flipbook obliki (ogled slikanice “v oblaku” brez elementov interaktivnosti). Pripravljena je tudi interaktivna e slikanica Iglek-1.del z animacijami. Primerna je za otroke od 4-10 leta starosti. Besedišče slikanice je dobilo srebrno priznanje JSKD na natečaju V zavetju besede 2019.

Vabljeni k branju!

Hummingbird, Emoji, Emoticons, Smileys, Emotions

Vse oblike e slikanic Iglek so prosto dostopne. V kolikor ste s slikanico zadovoljni in si lahko privoščite simbolično ali bogato 🙂 donacijo, bo to zelo dobrodošlo za kritje stroškov tiskanih slikanic Iglek. Podatki za donacijo so dostopni preko gumba v nogi spletne strani. Hvala za vašo podporo!

Zbirka Iglek:

  1. Iglek-Kako se je vse sploh začelo
  2. Iglek v šoli
  3. Iglek raste
  4. Iglek- Srečanje s krokodilom
  5. Iglek-Grajenje zavetja
  6. Iglek dobi sestrico
  7. Iglek se uči leteti
  8. Iglek se zaljubi
  9. Iglek – Varuhi in prijatelji