E-slikovnica Iglek upoznaje krokodila

e slikovnica

E-slikovnica Iglek upoznaje krokodila

priče o Igleku

E-slikovnica Iglek upoznaje krokodila predstavlja vam priču o susretu dvojice dotadašnjih najvećih neprijatelja. Naime zmajevi i krokodili su bili najveći neprijatelji otkako su znali za sebe. Sasvim slučajno Iglek i mladi krokodil Brin susreli su se na brijegu, obadvoje daleko od svog doma. Kako će se spasiti, kako će izvući čitavu glavu iz tog susreta? Taj slučajni susret dvoje mladih kasnije će promijenit život I uvjerenja tadašnjim stanovnicima starog svijeta.

E-slikovnica Iglek upoznaje krokodila; foto Petar Sabol ©

© ova je slikovnica iznimka u odabiru licence, naime sva prava su rezervirana iako je pristop slobodan. Dostupne su i na slovenskom i engleskom jeziku. Dostupne su i na digitalni zbirki NSK.

E slikovnica Iglek upoznaje krokodila četvrta je priča u zbirki slikovnica Iglek. 15 slikovnica predstavit če vam predivnu priču o empatiji, sazrijevanju, ljubavi, mržnji, prijateljstvu, strpljivosti, ekologiji i još puno važnih tema, koje su djeci približene na subtilan i humoran način. Priče su prilagođene maloj djeci i ujednom bogate i duboke. U njima čemo pratiti Igleka od najranijeg djetinstva, mladosti do odrasle dobi, kad če snositi velike odgovornosti i postati važan član zmajskog roda a i šire. Pročitajte i procijenite i sami. Ponudite djeci mogučnost da sudjeluju ako hoće i strpljivo počekajte njihove odgovore. A s time dođe nagrada i za vas roditelje. Iznenadit če vas, nasmijat, začudit i još i još. Želim vam da vam slikovnice donesu bar toliko radosti i smjeha, kao što su je u našoj obitelji.

E slikovnice Iglek:

  1. glek-kako je sve počelo
  2. Iglek u školi
  3. Iglek raste
  4. Iglek upoznaje krokodila
  5. Iglek i Brin grade skrovište
  6. Iglek će dobiti sestricu