E-slikovnica Iglek-kako je sve počelo

E slikovnica Iglek-kako je sve počelo e slikovnica

E-slikovnica Iglek-kako je sve počelo

e-slikovnica Iglek – kako je sve počelo; 1. iz zbirke e-slikovnica Iglek

E-slikovnica Iglek-kako je sve počelo predivna je priča o samopuzdanju i empatiji. U njoj upoznajemo mladog zmajiča koji je na početku veseo i sretan. Okružen je obitelji i prijateljima. Kako bi Iglek rastao, tako bi njegova iglica na repu bila sve veća i oštrija. I kad bi se najljepše igrao s prijateljima, ona bi ih ogrebla i ranjavala. Iglek ne zna kako bi riješio taj problem i počinje se žalostan kloniti od prijatelja. Kako će mali zmajić riješiti taj problem? Da li imaju djeca kakvo rješenje? Odgovore djece možete upisati u za to namijenjen prostor.

E-slikovnice Iglek imaju slobodan pristup i licencirane su CC licencom. Dostupne su i na slovenskom i engleskom jeziku. Dostupne su i na digitalni zbirki NSK.

Zbirka slikovnica Iglek

Iglek
Zbirka slikovnica Iglek

E-slikovnica Iglek-kako je sve počelo prva je u nizu priča o Igleku. 15 slikovnica predstavit če vam predivnu priču o empatiji, sazrijevanju, ljubavi, mržnji, prijateljstvu, strpljivosti, ekologiji i još puno važnih tema, koje su djeci približene na subtilan i humoran način. Priče su prilagođene maloj djeci i ujednom bogate i duboke. U njima čemo pratiti Igleka od najranijeg djetinstva, mladosti do odrasle dobi, kad če snositi velike odgovornosti i postati važan član zmajskog roda a i šire. Pročitajte i procijenite i sami. Ponudite djeci mogučnost da sudjeluju ako hoće i strpljivo sačekajte na njihove odgovore. A s time dođe nagrada i za vas roditelje. Iznenadit če vas, nasmijat, začudit i još i još. Želim vam da vam slikovnice donesu bar toliko radosti i smjeha, kao što su je u našoj obitelji.

E-slikovnice Iglek

  1. Iglek-kako je sve počelo
  2. Iglek u školi
  3. Iglek raste
  4. Iglek upoznaje krokodila
  5. Iglek i Brin grade skrovište
  6. Iglek će dobiti sestricu
  7. Iglek uči letjeti