E-slikovnica Iglek raste

e slikovnica

E-slikovnica Iglek raste

e slokovnica Iglek raste
e-slikovnica Iglek raste; Lucija Matič

E-slikovnica Iglek raste priča je o tome, kako Iglek opet treba nači rješenje za svoj problem sa oštrom iglom. Naime kako raste Iglek, tako raste i njegov šiljak, koji probija štit. Iglek mora potražiti novo rješenje, ili če opet ostati brez igre s prijateljima. Kako u realnom životu, tako i u toj priče nema lahkih i brzih rješenja, i treba biti spreman na prilagođavanje. Priča djeci približava teme ustrajnosti i traženja rješenja u teškim situacijama u kojima se možemo snači. Kao u svim pričama i tu je mjesto za dječje odgovore na postavljena pitanja. To je moguče na pdf veziji slikovnice.

E slikovnice Iglek imaju slobodan pristup i licencirane su CC licencom. Dostupne su i na slovenskom i engleskom jeziku. Dostupne su i na digitalni zbirki NSK.

knjižna polica flipbook knjig Iglek
e-slikovnice Iglek flipbook

E-slikovnica Iglek raste treča je priča u zbirki slikovnica Iglek. 15 slikovnica predstavit če vam predivnu priču o empatiji, sazrijevanju, ljubavi, mržnji, prijateljstvu, strpljivosti, ekologiji i još puno važnih tema, koje su djeci približene na subtilan i humoran način. Priče su prilagođene maloj djeci i ujednom bogate i duboke. U njima čemo pratiti Igleka od najranijeg djetinstva, mladosti do odrasle dobi, kad če snositi velike odgovornosti i postati važan član zmajskog roda a i šire. Pročitajte i procijenite i sami. Ponudite djeci mogučnost da sudjeluju ako hoće i strpljivo počekajte njihove odgovore. A s time dođe nagrada i za vas roditelje. Iznenadit če vas, nasmijat, začudit i još i još. Želim vam da vam slikovnice donesu bar toliko radosti i smjeha, kao što su je u našoj obitelji.

E slikovnice Iglek:

  1. glek-kako je sve počelo
  2. Iglek u školi
  3. Iglek raste
  4. Iglek upoznaje krokodila
  5. Iglek i Brin grade skrovište
  6. Iglek će dobiti sestricu