E slikanica Iglek raste

Dragon friut flower E-slikanice Iglek

E slikanica Iglek raste

E-slikanica Iglek raste; Lucija Matič
E-slikanica Iglek raste; avtorica Lucija Matič

E slikanica Iglek raste je tretja od petnajstih slikanic v zbirki Iglek.

Iglek je rešil svojo težavo z iglico in se lahko zopet veselo igra s prijatelji. Prav tako je začel hoditi v šolo, v kateri se odlično počuti. Šola je zabavna, učijo se zanimive reči, zraven tega pa se tudi veliko igrajo. Toda Iglek je začel rasti in stari ščit za iglico mu postaja premajhen. Poiskati mora nov ščit zanjo. Pri tem iskanju mu zopet pomaga botra Želva. Iglek pri tem prvič pomisli, da morda njegova iglica ni zgolj težava. Ampak pot do samosprejemanja ni tako lahka in trajalo bo še nekaj časa, dokler ne bo Iglek popolnoma sprejel samega sebe.

Dostopna je v pdf obliki (ki se vam ob kliku naloži na napravo) ali flipbook obliki (ogled slikanice “v oblaku” brez elementov interaktivnosti). Pripravljena je tudi interaktivna e slikanica Iglek-z animacijami. Primerna je za otroke od 4-10 leta starosti.

Vabljeni k branju!

Hummingbird, Emoji, Emoticons, Smileys, Emotions

Vse oblike e slikanic Iglek so prosto dostopne. V kolikor ste s slikanico zadovoljni in si lahko privoščite simbolično ali bogato 🙂 donacijo, bo to zelo dobrodošlo za kritje stroškov tiskanih slikanic Iglek. Podatki za donacijo so dostopni preko gumba v nogi spletne strani; možno pa je tudi flik plačilo na: lucijam@yahoo.com.

Iskrena hvala za vašo podporo!

Zbirka slikanic Iglek:

  1. Iglek-Kako se je vse sploh začelo
  2. Iglek v šoli
  3. Iglek raste
  4. Iglek- Srečanje s krokodilom
  5. Iglek-Grajenje zavetja
  6. Iglek dobi sestrico
  7. Iglek se uči leteti
  8. Iglek se zaljubi

Dodaj odgovor